VOGALNI SPOJI OMOGOČAJO 180° RAZGLED

Vogalni spoji vam omogočajo 180 stopinjski nemoteni pogled na zunanjost. Izbirate lahko med več sistemi integrirane vgradnje. Vsekakor pa je glavna prednost sistema Panoramic Sky, da imate lahko popolnoma nemoten pogled od tal do stropa ( brez vidnih okvirjev ).

PANORAMIC SKY

Okna Panoramic Sky so nepogrešljiv element sodobnih stavb. Z namestitvijo panoramskih oken boste svoj notranji ambient povezali z zunanjim okoljem stavbe in ustvarili prijeten prehod.

Velike steklene površine zagotavljajo več naravne svetlobe za vaš dom in zagotavljajo večje udobje in kakovostno bivanje. So idealna izbira za tiste, ki želijo več naravne svetlobe v prostoru in izboljšano toplotno prehodnost ter za tiste, ki potrebujejo več prostora ali želijo bolje izkoristiti razpoložljivi prostor.

PANORAMIC SKY V KOMBINACIJI Z BALKONSKIMI VRATI

Glavna posebnost omenjenega sistema poleg integriranega fiksnega sistema je tudi ta, da steklo fiksnega elementa poteka v isti zunanji ravnini kot je alu maska – brez zamikov.

Vgradna debelina omenjenega sistema znaša 98mm.

Značilnosti PANORAMIC SKY

PANORAMIC SKY - spoji spekel 

 

V okna so standardno vgrajene pololive Hoppe TOULON. Za boljšo usklajenost z opremo ambienta ali glede na estetske preference pa nudimo na izbiro tudi nadstandardne pololive in olive.

"Življenje doživljamo skozi svoje zaznave, obarvano pa je s tistimi barvami, za katere se sami odločimo." Greg Anderson

Dolgoletna tradicija in ljubezen do lesa sta zagotovilo za lepo prihodnost. Bivanje v stanovanjskih prostorih z vgrajenim lesenim stavbnim pohištvom je mnogim domače in tisti, ki spoznajo in doživijo to prijetnost, bodo ostali zvesti leseni tradiciji.

Lazurne in pokrivne barve, ki jih uporabljamo v podjetju Mizarstvo Perko, zagotavljajo dolgotrajno funkcionalnost oken, obenem pa so človeku in okolju prijazne. Dandanes si lahko lesene elemente popestrite s številnimi barvami in odtenki ter tako dodate piko na i v celotnem in dovršenem izgledu svojega doma.

Naša okna in vrata so barvana s kvalitetno barvo na vodni osnovi, proizvajalca Remmers.


OPOZORILO: odtenek se lahko razlikuje od izvirnika

TOP