PANORAMSKE STENE

ZUNANJI IZGLED PANORAMSKE STENE V ZAPRTEM POLOŽAJU JE ENAK, KOT PRI OKNIH IN BALKONSKIH VRATIH

Na sistem nagibno drsnega odpiranja lahko izdelamo okna in balkonska vrata, brez da bi vratno ali okensko krilo segalo v notranjost prostora.

Na tak način zagotovimo širok prehod ob minimalni površini namenjeni odpiranju. Maksimalna širina krila je 180 cm, višina do 230 cm

DVIŽNO DRSNA VRATA

PESTRA IZBIRA BARV
NEMOTENI PREHODI MED PROSTORI - POVEZANOST Z NARAVO
NIZEK PRAG

S sistemom dvižno-drsnih vrat so vam omogočeni nemoteni prehodi iz stanovanjskih / poslovnih prostorov na balkon, teraso ali zelenico. Velike steklene površine, svetle sobe in odprta atmosfera – drsna vrata povečajo kakovost stanovanj in poslovnih prostorov.

Vrata so konstruirana tako, da omogočajo drsno odpiranje velikih elementov praktično brez fizičnega napora. Kljuko obrnete navzdol, da se vrata privzdignejo in jih nato preprosto potisnete v želeno smer. Dvižno-drsna vrata lahko po želji opremimo tudi z motornim pogonom, ki nam omogoča upravljanje celo iz naslonjača.

Značilnosti PANORAMSLIK STEN in DVIŽNO-DRSNIH VRAT

V okna so standardno vgrajene pololive Hoppe TOULON. Za boljšo usklajenost z opremo ambienta ali glede na estetske preference pa nudimo na izbiro tudi nadstandardne pololive in olive.

"Življenje doživljamo skozi svoje zaznave, obarvano pa je s tistimi barvami, za katere se sami odločimo." Greg Anderson

Dolgoletna tradicija in ljubezen do lesa sta zagotovilo za lepo prihodnost. Bivanje v stanovanjskih prostorih z vgrajenim lesenim stavbnim pohištvom je mnogim domače in tisti, ki spoznajo in doživijo to prijetnost, bodo ostali zvesti leseni tradiciji.

Lazurne in pokrivne barve, ki jih uporabljamo v podjetju Mizarstvo Perko, zagotavljajo dolgotrajno funkcionalnost oken, obenem pa so človeku in okolju prijazne. Dandanes si lahko lesene elemente popestrite s številnimi barvami in odtenki ter tako dodate piko na i v celotnem in dovršenem izgledu svojega doma.

Naša okna in vrata so barvana s kvalitetno barvo na vodni osnovi, proizvajalca Teknos.


OPOZORILO: odtenek se lahko razlikuje od izvirnika

TOP